het mobiele bibliotheeklab

Het project FryskLab schematisch in beeld gebracht

Posted by on jun 20, 2015

Het project FryskLab schematisch in beeld gebracht

Eerder deze week werd gevraagd of we ook in beeld kon brengen waarmee we nu allemaal bezig zijn binnen het project FryskLab. De aanleiding was een gesprek over ons linked open data-project en voordat we het wisten schetsten we al beelden van de actualiteit en vergezichten die voor de toehoorder ietwat diffuus waren.

Linked open data: het is maar één van de vele dingen die we onder de vlag van FryskLab opzetten en uitvoeren, maar voor de buitenwacht dus wel eens wat ondoorzichtig. Vanuit de basis van kennisdeling en maken is namelijk ontzettend veel mogelijk en relevant, maar voor het publiek is de gele truck vanzelfsprekend het meest in het oog springend, dus bekend. Die inzet van de bus is echter maar het topje van de ijsberg.

Om aan het verzoek te voldoen besloten we het project als geheel onder te brengen in een mindmap. Het is nog steeds onvolledig, maar dat betreft de details. In hoofdlijnen maakt het wel zichtbaar op welke terreinen we actief zijn: Bibliotheek, Onderwijs, Linked Open Data, Maakonderwijs, FabLab, Publicaties, Congressen en Symposia, Internationalisering en Maatwerk.

FryskLab slimme layout rechts

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.