het mobiele bibliotheeklab

Ons aanbod voor Platform Maker Education

Posted by on feb 15, 2016

Ons aanbod voor Platform Maker Education

Een school kan bij ons een voucher aanvragen voor een activiteit in het kader van Platform Maker Education. De activiteit kan variëren van bijvoorbeeld een presentatie aan een lerarenteam op school (voucher à 250,00 incl. BTW) tot een workshop voor leerkrachten/docenten/leerlingen met inbegrip van de FryskLab-bus (voucher à 500,00 incl. BTW). Tijdens een workshop wordt kennisgemaakt met Maker Education door deelname aan een maakactiviteit.

Het aanbod van FryskLab waaruit u kunt kiezen:

1. Presentatie over maakonderwijs op uw school: wat kunt u ermee, wat is de (landelijke en internationale) stand van zaken en wat kan FryskLab voor u en uw school betekenen?

Tarief: € 250,00 incl. BTW (inclusief rondleiding door de bus en kennismaking met de FabLabfaciliteiten zoals de 3D printer, lasersnijder, vinylcutter etc.)

2. Maakactiviteit: FryskLab-workshop of open product design challenge voor een groep van maximaal 25 leerlingen (bovenbouw PO, VO en MBO). 

Tarief: € 500,00 incl. BTW (inclusief gebruik van de faciliteiten van de bus).

 

Vraag de vouchers hier aan: VOUCHERSYSTEEM PLATFORM MAKER EDUCATION.

 

Voorwaarden:

Een school kan per activiteit één voucher aanvragen. Geef naast het bedrag van de voucher aan wat de eventuele eigen bijdrage van de school is. De voorwaarde is dat de presentatie of workshop in het schooljaar 2015/2016 plaatsvindt. Daarnaast vragen wij de school na afloop een korte blog en foto’s van de activiteit te e-mailen naarmariska@waag.org. Deze blogs worden op de website van Platform Maker Education geplaatst.

Let op: De aanvragen voor vouchers worden behandeld op volgorde van binnenkomst (op=op). Platform Maker Education bepaalt of de voucher wordt toegekend. Na goedkeuring van de aanvraag ontvangt de school de voucher per e-mail. De partner die de presentatie of workshop aanbiedt, stuurt na afloop van de activiteit een factuur met het voucherbedrag (incl. BTW) naar Waag Society.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.